amsterdam architecct

Architect KING

Architect KING ontwerpt met visie, inzicht en kennis. Een visie die uw passies, wensen en eisen bij elkaar brengt, een inzicht in de ruimtelijke en bouwkundige mogelijkheden en met 20 jaar kennis en ervaring in de bouw. King Architecten is een ontwerpbureau voor gericht bouw- en architectenadvies en bouwbegeleidingexpertise in Amsterdam en omgeving.

“Mijn buurman was aannemer en tijdens de schoolvakanties heb ik bij hem als timmerman in de bouw gewerkt. “ Dit heeft voor u als voordeel dat KING meer inzicht in de bouw heeft verkregen.  

De Amsterdam KING, met veel ervaring met stadsdelen en ambtenaren, heeft veel verschillende vergunningen, splitsingen en verbouwingen van A tot Z begeleid. KING, met veel kennis van Amsterdam, bestemmingsplannen, stadsdelen, welstand en regelgeving, begeleidt u door het vergunningstraject. Als bouwbegeleider kan KING u ook door de aanbesteding, uitvoering met bouwverslagen tot en met de oplevering begeleiden.

Als eenmanszaak heeft KING weinig overheadkosten, geen duur bureau, secretariaat of andere onnodige kosten. Grotere verbouw- bouwprojecten worden ondersteund door een vaste groep ZZP’ers.

Het eerste oriëntatie/ brainstormgesprek met architect KING is altijd gratis. Afspraken kunnen overdag (ma-vrij) en maandag- of dinsdagavond gemaakt worden zodat de ideeën, details en kosten rustig besproken kunnen worden.